Open: Maandag – Vrijdag 09:00 t/m 17:00 | Verkoop of advies? Bel ons direct: 010 7951683
Over ons – Leeuw Beveiliging | Camera, Alarm & Brandbeveiliging

Over ons

Als ondernemer kies je voor beveiliging van jouw eigendommen. Tegen inbraak en brand. Het is belangrijk dat je een beveiligingspartner hebt die jouw eigendommen net zo belangrijk vindt als jij zelf. Waarbij je kunt vertrouwen op het juiste beveiligingssysteem. Dat deze wordt geplaatst door een gecertificeerde onderneming. Die, dankzij decennialange ervaring met en kennis van beveiligingssystemen, -producten en -diensten, altijd het juiste advies kan geven. Op basis van de kennis van de producten en diensten. Dat is Leeuw Beveiliging.

Maar Leeuw Beveiliging is meer. Leeuw Beveiliging richt zich altijd op de wensen en de behoeftes van de klant. Veiligheid is in onze ogen veel meer dan een beveiligingsproduct of beveiligingsdienst: het is een gevoel. Dat je kunt vertrouwen op de juiste producten en diensten. Maar ook op het gevoel van veiligheid. Dankzij een beveiligingspartner op wie je net zo kunt vertrouwen als op de producten en diensten die hij levert.

Leeuw Beveiliging biedt kennis, ervaring, de juiste producten en de juiste diensten. Én: een veilig gevoel. Een beveiligingspartner waar je in alle opzichten op kunt vertrouwen.

Cijfers en feiten

Het aantal woninginbraken in Nederland stijgt de laatste jaren enorm. Landelijk was de stijging 8% in 2011. In de Randstad lag dit percentage nog hoger.
U hebt een kans van 1 op 15 op woninginbraak.
Elke 2 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats!
Bij elk type woning is de kans op inbraak nagenoeg gelijk.

Alarmsystemen voor particulieren en bedrijven

Jaarlijks wordt er in Nederland bij circa een op de vijftig woningen en bedrijven ingebroken. Om de kans op inbraak te verkleinen zorgt u natuurlijk voor goed hang- en sluitwerk en verlichting als u van huis bent. Maar wist u dat de installatie van een alarmsysteem de kans op inbraak met nog eens 60% verkleint? Leeuw Beveiliging heeft voor zowel particulieren als bedrijven een aantal alarmsystemen geselecteerd.

Visie

Het meest bewonderende technische installatiebedrijf worden.

Missie

De missie van Leeuw Beveiliging is om de klanten optimaal van dienst te zijn. De wensen en behoeftes van de klant staan voorop. Daar worden de juiste producten, diensten en service op afgestemd. Maatwerk, met als uitgangspunt het idee dat veiligheid niet alleen wordt een kwestie is van de juiste producten en diensten, maar ook van het juiste gevoel.

Leeuw Beveiliging wil een beveiligingspartner zijn waarop je kunt vertrouwen.

Of het nu gaat om het product, de dienst of het gevoel van de klant.