Bij Leeuw Beveiliging staat U en uw beveiliging centraal. Wij luisteren naar u, denken met u mee en leven ons in in uw situatie. Vervolgens bieden wij u een passende oplossing. Dat is de kern van onze filosofie. Vanuit deze filosofie overschrijdt onze dienstverlening de grenzen van het traditionele installatiebedrijf. Wij leveren u, uw gezin en uw onderneming maatwerk op het gebied van veiligheid: alramsysteemen, brandmelding, camerabeveiliging, toegangscontrole en meer. Bij deze dienstverlening staat de relatie tussen uzelf en onze adviseurs centraal. Wij vinden dat iedereen veilig moet kunnen wonen, werken en leven. Op al die plaatsen waar veiligheid
extra aandacht vraagt kunt u rekenen op Leeuw Beveiliging. Met slimme combinaties, innovatieve techniek en goed opgeleide medewerkers.

Cijfers en feiten

Het aantal woninginbraken in Nederland stijgt de laatste jaren enorm. Landelijk was de stijging 8% in 2011. In de Randstad lag dit percentage nog hoger.
U hebt een kans van 1 op 15 op woninginbraak.
Elke 2 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats!
Bij elk type woning is de kans op inbraak nagenoeg gelijk.

Alarmsystemen voor particulieren en bedrijven

Jaarlijks wordt er in Nederland bij circa een op de vijftig woningen en bedrijven ingebroken. Om de kans op inbraak te verkleinen zorgt u natuurlijk voor goed hang- en sluitwerk en verlichting als u van huis bent. Maar wist u dat de installatie van een alarmsysteem de kans op inbraak met nog eens 60% verkleint? Leeuw Beveiliging heeft voor zowel particulieren als bedrijven een aantal alarmsystemen geselecteerd.

Maatwerk
Proffesionele Advies
Installatie
Apparatuur

Neem direct contact met ons op